Innovative Aluminium Systems

logo eurodomica2

  • Home
  • Τα νέα μας

Τα νέα μας

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΓΙΑ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΓΙΑ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΟΡΘΟΜΑΡΜΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΟΡΘΟΜΑΡΜΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ EURODOMICA. ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ EURODOMICA. ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ" - ΕΡΓΟΣΕ
Νέα συνεργασία με την Κοινοπραξία Άκτωρ - Τέρνα για την υλοποίηση εγκαταστάσεων του ΕΡΓΟΣΕ στο Σ.Σ. Ασπροπύργου
Νέα συνεργασία με την Κοινοπραξία Άκτωρ - Τέρνα για την υλοποίηση εγκαταστάσεων του ΕΡΓΟΣΕ στο Σ.Σ. Ασπροπύργου
Εγκαινιάζουμε το Νέο μας Showroom στο Κουβέϊτ
Εγκαινιάζουμε το Νέο μας Showroom στο Κουβέϊτ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΓΙΑ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Στις άμεσες προτεραιότητες του ΥΠΕΝ είναι η προκήρυξη από τις αρχές του 2019 νέου προγράμματος «εξοικονομώ κατ΄οίκον» για 20.000 ιδιωτικές κατοικίες σε όλη τη χώρα, προϋπολογισμού 200 εκατ. ευρώ. Η καθυστέρηση της προκύρηξης οφείλεται στην γενικότερη καθυστέρηση ελέγχου των ειδικών περιπτώσεων του τρέχοντος Εξοικονομώ ΙΙ.

Στην παρουσίαση προς τους εκπροσώπους Τύπου, του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα, αναφερόμενος στην ενεργειακή εξοικονόμηση στον κτιριακό τομέα ό υπουργός ΠΕΝ Γ. Σταθάκης σημείωσε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ» για 50.000 νοικοκυριά και τόνισε: «Θα ακολουθήσει και νέα προκήρυξη για τις κατοικίες».

Εν αναμονή του νέου προγράμματος, προετοιμάζουμε τον ηλεκτρονικό σας φάκελο χωρίς χρέωση ώστε να εξασφαλίσουμε την υπαγωγή σας στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" του ΥΠΕΚΑ, με επιδότηση έως και 70%. 

Καλέστε μας για πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία.

Μέσω του προγράμματος θα αναβαθμίσετε την ενεργειακή απόδοση και θα αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας, εξοικονομώντας χρήματα & ενέργεια. Η Eurodomica μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε την ενημέρωση, καθοδήγηση, και την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης, ώστε να εξασφαλίσετε την έγκρισή σας στο πρόγραμμα με το υψηλότερο δυνατό ποσοστό επιδότησης που δικαιούστε. Αναλαμβάνουμε το σχέδιο αναβάθμισης του ακινήτου σας από την αρχή έως την ολοκλήρωσή του, ως Σύμβουλοι Έργου:

  • Πλήρης ενημέρωσή σας για το Πρόγραμμα
  • Σύνταξη & Κατάθεση Φακέλου - Αίτησης στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Υπουργείου
  • Διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης & καταγραφή παρεμβάσεων σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες
  • Κατασκευή αναβαθμίσεων έως την ολοκλήρωση του έργου
  • Διενέργεια δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης

orthomarmarosi 3b

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΟΡΘΟΜΑΡΜΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ένα ακόμη έργο ορθομαρμάρωσης, με σκελετό αλουμινίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στο έργο χρησιμοποιήθηκε ένα καινοτόμο σύστημα στήριξης το οποίο προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη μέθοδο τοποθέτησης υλικών πρόσοψης, όπως το μάρμαρο με περιμετρική στήριξη πλακών. Η EURODOMICA αναλαμβάνει επενδύσεις κτιρίων προηγμένης τεχνολογίας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών απαιτήσεων για κάθε ανάγκη  με την αισθητική, την οικονομία και την ταχύτητα τοποθέτησης να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΥ

Διπλοκέλυφη πρόσοψη με διάκενο που προκύπτει μεταξύ τοίχων κι επένδυσης για να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία νερού ή αέρα. Η επένδυση είναι κατασκευή στεγανή, αφού οι αρμοί μεταξύ των πλακών σφραγίζονται με το ίδιο προφίλ στήριξης. Η κατακόρυφη κυκλοφορία του αέρα μπορεί να είναι ελεγχόμενη, βοηθώντας το κτίριο να «αναπνεύσει» και να μονωθεί. Το καλοκαίρι ο κινούμενος αέρας δροσίζει τους  εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, ενώ το χειμώνα ο στάσιμος αέρας εμποδίζει το κρύο να έρθει σε άμεση επαφή με το κτίριο. Και στις δυο περιπτώσεις, τα ενεργειακά κέρδη είναι σημαντικά.

- Περιμετρική στήριξη κάθε πλάκας επένδυσης. Αποφυγή φαινομένων απολέπισης, θραύσης και πτώσης του υλικού σε βάθος χρόνου.

- Οικονομία υλικού και μείωση κόστους κατασκευής, αφού απαιτείται μικρό πάχος επένδυσης.

- Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο εργοτάξιο. 

- Δυνατότητα βαφής του ορατού τμήματος του προφίλ αλουμινίου μέσα στη σκοτία σε χρώμα RAL ή ανοδίωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

 

exoikonomisi

Αντικατάσταση κουφωμάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Τα πρώτα Έργα του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό τις νέες τοποθετήσεις. Οι ανακαινίσεις ξεκίνησαν, και η αντικατάσταση των κουφωμάτων με νέα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ  συστήματα αλουμινίου έχει τον πραταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα. Η στενή συνεργασία με πελάτες και μηχανικούς βοήθησε να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία, να  βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση των σπιτιών εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.

Στη EURODOMICA, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των Κουφωμάτων σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όλα τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών. Φέρουν πιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους (CE), με άριστα αποτελέσματα για θερμοπερατότητα, υδατοπερατότητα, αεροπερατότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση, ώστε να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση που επιθυμείτε. Άνεση, Ασφάλεια, Αξιοπιστία, Λειτουργικότητα, Αντοχή, Υψηλή αισθητική, & κυρίως εξοικονόμηση ενέργειας. Τα συστήματα αλουμινίου της EURODOMICA εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στους χώρους τους οποίους τοποθετούνται.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με σκοπό να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά για την ανακαίνισή σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον".

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΡΑ

prosfora antikatastasis

Tο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες νοικοκυριά να προχωρήσουν στην ανακαίνιση που χρειάζονταν, να αντικαταστήσουν τα παλιά τους κουφώματα, να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση των σπιτιών τους και να εξοικονομήσουν χρήματα. 

Υπάρχουν όμως χιλιάδες σπίτια που χρήζουν άμεσης αντικατάστασης και δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν...Γι'αυτό το λόγο η Eurodomica δημιούργησε την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ αποκλειστικά και μόνο για όσους δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.  Επωφεληθείτε άμεσα από την προσφορά μας και ζητήστε μας ραντεβού με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για τη δική σας προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας, τις ιδιαιτερότητες του ακινήτου, και να δημιουργήσουμε μία οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Παράγοντες όπως θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανότητα, φυσικός φωτισμός, ασφάλεια εξοικονόμηση χώρου και βεβαίως κόστος πρέπει να συνυπολογιστούν ώστε να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με σκοπό να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά για την ανακαίνισή σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΡΑ

 

Εξαιρετικά υπερήφανοι για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ακόμα μεγάλου έργου από την εταιρία μας. Η αποπεράτωση των κτιρίων του συγκροτήματος ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (ΕΡΓΟΣΕ), αποτελεί ένα έργο εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου, το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ Α.Ε - ΤΕΡΝΑ ΑΤΕ. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την εταιρία BOBOTIS+BOBOTIS ARCHITECTS.

To έργο αφορά την κατασκευή ενός σύγχρονου συγκροτήματος στο Θριάσιο Πεδίο, στο οποίο θα συγκεντρωθούν οι σιδηροδρομικές και εμπορευματικές δραστηριότητες οι οποίες σήμερα διεκπεραιώνονται σε εγκαταστάσεις που είναι διάσπαρτες σε σημεία της πρωτεύουσας. 


To εν λόγω Συγκρότημα περιλαμβάνει: κτίριο προσωπικού ελιγμών & διαλογής, κτίριο κεντρικής διοίκησης & ελέγχου, κτίριο μεταφόρτωσης γενικού φορτίου, συνεργεία επισκευής, συνεργείο συντήρησης γραμμής, τέρμιναλ για containers, τελωνείο, εμπορικό σταθμό, αποθήκες εμπορευμάτων, δέσμη γραμμών για απόθεση βαγονιών με επικίνδυνα φορτία, πλυντήρια καθώς και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των παραπάνω δραστηριοτήτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

nea ergose 03.09

 Η Eurodomica συνάπτει καινούρια συνεργασία με την Κοινοπραξία Άκτωρ - Τέρνα για την υλοποίηση έργου, που αφορά στην κατασκευή ενός σύγχρονου συγκροτήματος εγκαταστάσεων στο ΣΣ Ασπροπύργου, στο οποίο θα συγκεντρωθούν οι σιδηροδρομικές και εμπορευματικές δραστηριότητες οι οποίες σήμερα διεκπεραιώνονται σε εγκαταστάσεις που είναι διάσπαρτες σε σημεία της πρωτεύουσας. Τεν λόγω Συγκρότημα θα περιλαμβάνει : Σταθμό Διαλογής, τέρμιναλ για containers, τελωνείο, εμπορικό σταθμό, αποθήκες εμπορευμάτων, δέσμη γραμμών για απόθεση βαγονιών με επικίνδυνα φορτία, πλυντήρια καθώς και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των παραπάνω δραστηριοτήτων.

Η μεταφορά των εγκαταστάσεων αυτών σε ενιαίο χώρο, εκτός του οικιστικού πλέγματος της Αθήνας, θα έχει σημαντικά περιβαλλοντικά και χωροταξικά οφέλη για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της πρωτεύουσας.

nea kuwait showroom 01.09

Η Eurodomica έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και στο εξωτερικό, διευρύνει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή εγκαινιάζοντας το νέο της Showroom στο Κουβέϊτ. Η νέα μας Συνεργασία θα επισφραγιστεί με τη συμμετοχή της εταιρείας στην Εθνική έκθεση για τον Κατασκευαστικό κλάδο. Το Κουβέϊτ που βρίσκεται στην καρδιά του Περσικού Κόλπου, είναι μία χώρα που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος πόλος τουρισμού, έχοντας στο ενεργητικό της αξιοζήλευτες κατασκευές και υπερσύγχρονα κτίρια. Η Eurodomica αναλαμβάνει ιδιωτικές κατοικίες αλλά και πολύπλοκα έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων στην περιοχή.

05.09.2015